Dodaj nowe ogłoszenie

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
32 wpisy.
Jerzy Jerzy z Złocieniec napisał/a 30 sierpnia 2019 o 12:48:
Najlepsi fachowcy, z jakimi przyszło mi współpracować w mojej muzycznej drodze. Kapitalne opinie wykonawców 16. Południka. Poza tym wszystkim super kontakt. Polecam i pozdrawiam - kierownik ds. muzycznych 16. Południka w Złocieńcu.
Wojtek Wojtek z Warszawa napisał/a 14 sierpnia 2019 o 15:11:
Jedna z najsprawniejszych ekip z jakimi miałem przyjemność pracować! Współpraca w Czaplinieckim amfiteatrze była dla nas wielką przyjemnością. Dzięki! Wojtek Baranowski
Mariachi Los Amigos Mariachi Los Amigos z Warszawa napisał/a 23 lipca 2019 o 18:57:
Dziękujemy bardzo za Tak profesionalną obsługa technyczna . Wielki brawa👏🏼👏🏼ponieważ, bardzo często mamy kłopoty z realizatorami, a tym razem naprawdę było nagłośniony świetny!! Pozdrawiamy!! Gracias Amigos!!
Magdalena Magdalena z Czaplinek napisał/a 23 lipca 2019 o 18:57:
"Grucha-Sound" niejednokrotnie nagłaśniała koncerty Zespołu "Marianki" (zarówno w sali, jak i plenerze) i jedno jest pewne: kiedy oni siedzą za sterami, to publika usłyszy wszystko tak jak trzeba. Sprzęt i mikrofony wg życzenia. Profesjonalni, do tego muzycy, którzy wiedzą co innemu muzykowi do szczęścia potrzeba. Dziękujemy!
Kamil Nych Kamil Nych z Zabrze napisał/a 24 czerwca 2019 o 21:41:
Życzę innym zespołom takiej ekipy Nagłośnieniowej. Profesjonalne podejście, świetny sprzęt i przede wszystkim - miła współpraca, pełne porozumienie. Pozdrowienia z Zabrza Zespół Zdrawica 🙂
Zespół FoX Zespół FoX z Kielce napisał/a 11 maja 2019 o 20:13:
Obsługa, sprzęt i atmosfera świetne ! Jak najbardziej polecamy i już nie możemy się doczekać kolejnej współpracy 🙂 Pozdrawiamy zespół FOX
Główny Zawór Jazzu Główny Zawór Jazzu z Poznań napisał/a 8 marca 2019 o 22:36:
Punktualni i solidni. Rider dotrzymany w 100%. Przez całą próbę dźwięku i podczas koncertu widać było pełne zaangażowanie i pomoc w każdej kwestii. Świetna i zgrana ekipa. 10/10 - Gruchę-Sound Polecamy wszystkim!
Paweł Paweł z Bydgoszcz napisał/a 5 grudnia 2018 o 22:35:
Profesjonalizm, doskonała znajomość własnego sprzętu, i świetna atmosfera pracy to zaledwie kilka zalet całej ekipy Grucha-Sound. Dzięki współpracy z Wami światło i dźwięk zagrały perfekcyjnie, a spektakl "Pan Tadeusz 18" odniósł sukces! Z serdecznymi podziękowaniami, Ekipa z Bydgoszczy 🙂
Blues Junkers Blues Junkers z Blues Junkers napisał/a 4 grudnia 2018 o 17:53:
Mimo, że "Grucha..." to wcale nie obiecują gruszek na wierzbie... Pełen profesjonalizm i co dla wykonawcy najważniejsze komfort na scenie! Dziękujemy Serdecznie -Blues Junkers-
Joanna Ewa Joanna Ewa z Warszawa napisał/a 13 listopada 2018 o 17:04:
Mimo koncertu na tak zwanej ''trudnej sali' czuliśmy się na scenie super komfortowo, a po koncercie widzowie sami, nawet nie pytani, podkreślali, że nagłośnienie było świetne! Ekipa bardzo miła, sprawna i świetnie wyposażona. Sama przyjemność współpracować z takimi ludzmi! Dziękuje Joanna Ewa Zawłocka 🙂
Piotr Piotr z Tuczno napisał/a 14 sierpnia 2018 o 10:47:
Bardzo dziękuję Firmie Grucha - Sound za Nagłośnienie Oświetlenie i Obsługę Techniczną pierwszej edycji Nocy Klubowej w Czaplinku 🙂 Nagłośnienie jak i sprzęt pierwsza i najwyższa klasa! jestem pewny że za rok również będę mógł pracować z tak dobrą firmą. Gorąco POLECAM! Pozdrawiam DJ Pietrov 🙂
Artur Gotz Artur Gotz z Warszawa napisał/a 30 czerwca 2018 o 22:52:
Bardzo dziękuję Firmie Grucha Sound za realizację koncertu w Bornem Sulinowie. Wszystkie ustalenia dot. dźwięku i światła zostały profesjonalnie zrealizowane podczas występu. Polecam firmę Państwa uwadze 🙂 Artur Gotz
ROCK AND FIRE ROCK AND FIRE napisał/a 28 maja 2018 o 18:17:
DZIĘKUJEMY FIRMIE GRUCHA-SOUND ZA PEŁEN PROFESJONALIZM ZAANGAŻOWANIE I MIŁĄ ATMOSFERĘ. POZDRAWIAMY - ROCK AND FIRE.
Sylwia Kmita Sylwia Kmita z Londyn napisał/a 11 kwietnia 2018 o 22:17:
Sylwia Kmita /11.04.2018 07.04.2018 w Wierzchowie odbył się pierwszy koncert charytatywny ,na rzecz pogorzelcow z Wierzchowa,na którym wystąpił charytatywnie- zespól Bayer Full. Inicjatorem i pomysłodawczynią ,była Sylwia Kmita Laureatka Nagrody Polish Hero Of The Year 2015 przyznaną przez największy tygodnik na Wyspach: Polish express, Panorama, Zetha. Miałam ogromną przyjemność poznać i współpracować z niezwykłymi ludźmi Firmą Nagłośnieniową Grucha-Sound. Ten Zespół to: Jedność,Całość,Pełni poczucia humoru,Pogodni,Życzliwi ludzie,a przede wszystkim Profesjonaliści. Ich praca,jest :pasją-pasją jest praca ,a życie to scena. Współpraca z Firmą Grucha-Sound ,to czysta przyjemność. Oświetlenie-Nagłośnienie-Obsługa techniczna -na Najwyższym Poziomie. Jesteście Wielcy i Godni Polecenia. Pozdrawiam serdecznie Sylwia Kmita.
anna maria anna maria z warszawa napisał/a 4 marca 2018 o 20:19:
Dziękujmy bardzo za MEGA profesjonalną obsługę naszego wczorajszego koncertu piosenek Retro w Czaplinku. Wszystko było na najwyższym poziomie - nagłośnienie, piękne oświetlenie i przede wszystkim komunikacja 🙂 Mamy nadzieję,że jeszcze nie raz będziemy mieli okazję razem współpracować 🙂 Dziękuję z pozdrowieniami Anna Maria Adamiak
Oksana Reka Oksana Reka z Warszawa napisał/a 17 listopada 2017 o 23:25:
Chce podziękowac za super wsparcie i profi nagłośnienie na Sanremo Czaplinek!!!! Pozdrawiam i do zobaczenia !!!! Oksana Reka
Piotr Piotr z Molenda napisał/a 11 września 2017 o 13:54:
Dnia 9 września w Czaplinku mieliśmy przyjemność współpracować z Firmą Grucha Sound jako Grupa Disco Polo Show i SYSTEMATIC dziękujemy za profesjonalne nagłośnienie, rzadko się zdarza aby wszystko brzmiało tak dobrze. Idealnie słyszeliśmy się na scenie co dało nam pole do popisu. Oby tak dalej POZDROWIONKA !!!. Grupa Disco Polo Show i SYSTEMATIC
Andrzej Koziński Andrzej Koziński z Czaplinek napisał/a 10 września 2017 o 22:31:
W dniu wczorajszym wspólnie ze swoim zespołem występowałem na waszej scenie podczas Święta Plonów w Czaplinku. Jestem pod wrażeniem sceny, świateł oraz nagłośnienia. Bardzo profesjonalny akustyk, technik sceniczny oraz cała obsługa sprawiły, że czułem się obsłużony jako artysta na najwyższym poziomie! Polecał będę Waszą firmę każdemu i bardzo dziękuję za profesjonalizm !!! Pozdrawiam i do zobaczenia, Andrzej Koziński z zespołem.
Tomek Lewandowski Tomek Lewandowski z Kraków napisał/a 30 sierpnia 2017 o 15:49:
Podczas Festiwalu 16 Południk doświadczyliśmy prawdziwej przyjemności. Realizacja naszego koncertu pod względem muzycznym bez zarzutu a nawet z lekką euforią. Towarzysko, także jak najbardziej profesjonalnie. Życzyć sobie częściej pracy na takim poziomie. Dziękuję!
ANDREA LATTARI ANDREA LATTARI z INOWROCŁAW napisał/a 17 sierpnia 2017 o 19:16:
SIETE BRAVISSIMI AVETE TUTTO PER OTTENERE IL MASSIMO DEL SOUND SUPER PROFESSIONALI DISPONIBILI SODDISFANO LE ESIGENZE DI TUTTI I PIU QUALIFICATI MUSICISTI E ADDETTI AI LAVORI GRUCHA-SOUND SIETE FANTASTICI